Membeli Kelengkapan Sukan Taekwon-Do Secara Online

Adidas Mouth Guard Pegasus Junior

Adidas Mouth Guard Pegasus Junior 2

Hujung bulan ini Amyra akan mengikuti pertandingan pertamanya dalam kategori Free Sparring. Jadi, dia sekarang senang mengikuti latihan secara intensif bersama rakan-rakannya yang lain di Kelab TaeKwondo Tuaran.

Selain persediaan fizikal dan mental, beberapa kelengkapan perlindungan diri perlu disediakan. Peralatan perlindungan diri untuk luaran seperti perlindungan kepala, kaki dan lengan tiada menjadi masalah kerana ianya dikongsikan bersama. Namun, untuk perlindungan mulut faktor kebersihan perlu dititikberatkan.

Jadi, saya cuba mencari beberapa kedai online yang menjual peralatan sukan seni bela diri, dan terjumpa Pegasus Martial Arts Supplies. Syarikat ini boleh dikatakan menjadi pembekal kepada segala jenis sukan bela diri seperti TaeKwondo, Karate, Silat, Aikido, Judo dan beberapa yang lain.

Adidas Mouth Guard Pegasus Junior

Saya membeli Adidas Mouth Guard (Junior) untuk Amyra dengan harga RM38.00 termasuk kos pos. Barang sampai dalam masa 3 hari dan saya berpuas hati. Kiriman disertakan dua poster Taekwondo (Daedo) dan pelekat secara percuma.

Layari : http://pegasus.martialarts.com.my

About Encik Mus

Bapa kepada Nacqrisma Mia Amyra, Muhamad Nacqris Mikail, Nacqrisma Hannah dan Muhamad Nacqris Nufail.

View all posts by Encik Mus →

9 Comments on “Membeli Kelengkapan Sukan Taekwon-Do Secara Online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.