Aksi Mikail Di Animasikan

mikailkuat11DSC 2479DSC 2479a

Banyak lagi grafik yang aku dah buat. Nanti aku publish. Pasti ada yang tertanya.. apakah perisian yang aku gunakan..

Update! 8/10/2009

Software ini dalam bahasa CINA/TAIWAN/JEPUN(aku pun tak sure bahasa apa). Tapi senang nak guna. Main tekan jer..Ni dia software tu boleh download dari laman webnya di http://percuma.cc/51 atau terus ke ‘installer’nya di http://percuma.cc/52

Tutorial.. aku mmg tak pandai nak buat. Dulu aku mula-mula guna software ini pun.. try & error. Selamat mencuba.

xiuxiu

24 Comments on “Aksi Mikail Di Animasikan”

    1. memang bagus untuk dicuba..
      gambar yang ada tukisan cina tu dapat edit balik dengan photoscape bro..

        1. banyak lagi yang dah buat.. tapi malas nak upload ke blog.. takut blog lambat loading nanti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.