Anak ke 3, Lelaki ke Perempuan?

Menjadi persoalan. Selalu bermain di minda sejak akhir-akhir ni. Aku tak kisahlah.. Asalkan anak yang bakal dilahirkan isteri aku nanti sihat walafiat.. Serah saja kepada Yang Esa.

Aku baru-baru ni belajar jugak dengan isteri macm manalah nak tahu perkembangan kandungan secara terperinci. Lantas, isteri aku menunjukkan 1 laman web kehamilan. Bagus untuk bakal ibu dan bakal bapa. Di laman web ini, kita tahu isteri kita hamil dah berapa minggu, hari.. Yang penting juga, kena tahu due date isteri akan bersalin bila.

pregnology2

Wah.. Hebatnya isteri aku. Aku sebelum ni cuma tahu bila ada appointment doktor, due date.. tu jer. Sekarang aku dah expert sikit.

Mengenang kembali kehamilan pertama isteri aku, kami kumpulkan banyak artikel kehamilan sehingga aku hasilkan sebuah blog kehamilan sebagai rujukan kami dan sesiapa sahaja yang memerlukan.

LOGOBiH

Dikesempatan ini, aku nak mengucapkan tahniah kepada isteri aku kerana menjaga makan minum aku dan anak-anak selama ini. Mama memang ‘The Best!’

Dan tahniah sekali lagi di atas kejayaan membina sebuah kedai online.

bannerKOM

27 Comments on “Anak ke 3, Lelaki ke Perempuan?”

  1. macam-macam projek website ko buat bro, tu belum lagi yang aku tak tau tu

    yg terbaru pasal origami tu kan,

    bagus juga kalau isteri yang suka pasal internet ni, duk rumah tolong kita maintain website dan blog fuh hebat-hebat, mana nak jaga anak lagi urus rumah lagi

    1. website-website tu sekadar testing/demo jer.. banyak guna domain percuma.
      yang demo tu aku bagi org preview sebab ada yang suruh aku buat.
      susah jugak tak ada demo.
      yang origami tu bukan aku punya!
      sekarang ni minat isteri dah makin kuat dengan internet..

  2. Mus…pengambilan madu lebah sangat bagus untuk kesihatan ibu dan janin.
    ps; Madu Hutan (tanpa campuran bendasing) diambil satu camca pagi & satu camca malam.

    1. terima kasih bro. info yang sangat berguna. tapi kena dapatkan nasihat doktor kalau ambil sebarang produk kesihatan.

    1. fuh.. pening jugak memikirkan namanya bro..
      buat masa ni belum ada cadangan..
      kalau lelaki rasanya perlu ada nama Nacqris
      dan kalau perempuan rasanya perlu ada nama Nacqrisma..
      kalau ada cadangan tu.. utarakan..
      manalah tahu aku aku dan wife berkenan..

      1. tahniah bro…uniknya name Nacqrisma tu..pe maknenye ek?erm,bestnye org yg dh kawen nie kn…bila la aku nk kawen..haha

        1. unik.. mmg pon! ni hasil kerja aku dan isteri. campuran melayu dan spanish. maknanya.. tekalah..

  3. minum milo setelah penat berjoging ke sini.. =)

    er, nape eh xleh komen dlm chat box eh..?

    asyik kua block by akismet je.. hoho…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.