Gelaran ‘ANAK BONGSU’ Akan Ditarik Balik. Maafkan Papa!

Nampaknya gelaran ‘anak bongsu’ tidak kekal lama.

Mikail tidak lama lagi akan menjadi abang di usia muda..

Amyra akan mendapat dua adik.

Semoga Mikail menjadi abang yang baik.

Dan Mikail jangan garang-garang dengan adik baru..

Papa percaya, Mikail anak yang baik dan comel!

25 Comments on “Gelaran ‘ANAK BONGSU’ Akan Ditarik Balik. Maafkan Papa!”

    1. @kulanz,
      betul tu bro..
      mmg suprise kerana jantina baby sengaja kita orang tak ambil tahu..

    1. @etomyam,
      betul tu bro..
      banyak anak memang meriah!
      ragam pun pelbagai..
      anak ni seumpama pelaburan jugak..

    1. @Wan Perlis,
      itu memang bro..
      tapi kita sebagai ibu bapa kena berlaku adil..
      bukan org yang berpoligami jer kena adil..
      banyak anak pun kena adil..

  1. Tahniah… tahniah… Nabi suka pada umat yang ramai 😀

    p/s : Musim rakan tambah anak sekarang ni 😉

  2. wah makin banyak anak kitak owh….apahal gambar akhir ya macam stail ahli gusti jak..hehheh

    1. @ishak,
      nak masuk 3..
      matanya silo kenak matahari..
      main tepi pantei diat sunset..

    1. @suri,
      terima kasih..
      kehamilan yang akan jadi kelahiran tak lama lagi..
      seminggu lagi kalau ikut due date..
      harap murah rezeki..
      amin..

    1. @fatint,
      tq
      kecomelannya membuatkan aku geram nak cubit pipi..
      bila dah cubit dia nangis
      aku jugak yang kena pujuk balik..

  3. Gambar garang Mikail yang last tu nampak macho lar. mesti menang kalau hantar kat majalah hero kanak-kanak (eh, ada ker majalah tu). seronok kan tengok telatah kanak-kanak ni. bermacam-macam karenah ada. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.