Hannah Dah Tumbuh Gigi Susu

Nacqrisma Hannah..

Inilah nama anak ketiga aku. Semalam cerita mengenai hero keluarga kami, Mikail. Hari ini nak bercerita mengenai Hannah pulak.

Hannah sekarang dah berumur seperti kat atas tu. Gigi Hannah baru kelihatan. Tak seperti Mikail.. usia 5 bulan sahaja Mikail dah tumbuh gigi susu. Aku pernah buat entri mengenai gigi susu Mikail tu. Agak lambat sedikit gigi Hannah tumbuh.. mungkin seperti kakaknya Amyra dulu.

Aku sangat sayangkan gigi susu anak-anak ni. Comelnya mereka apabila senyum dengan gigi susu tu. Gigi dah tumbuh bermakna penjagaan oral seperti gigi dan gusi kena dipertingkatkan.

Jadi aku nak kongsikan artikel penjagaan gigi dan gusi anak-anak ni..

Kepentingan Menjaga Gigi Anak Kecil

Pentingnya Menjaga Kebersihan Gigi & Gusi Anak Kita

23 Comments on “Hannah Dah Tumbuh Gigi Susu”

  1. ada orang kata kalau tumbuh gigi awal bagus sebab nanti boleh luruh cepat dan ikut masa sepatutnya.. geram gak tgk mulut baby hannah ni, comei.. ~dah lama tak ada baby~

  2. Syok bila lihat anak-anak membesarkan? ada aje yg boleh dijadikan perhatian dan hiburan 😀

  3. hehe. baru tumbuh, nanti lagi beberapa bulan, mesti die nak testing gigi die dgn gigit orang. kita tengok, sapa yang kenaaaaaa. 🙂

  4. berayi kmk dgn anak buah kmk kt malaya nun….
    time raya jak dctok… x lamak gi Australia nun cdaknya..insyaAllah mun xda halangan.. makin rindu kmk org dgn cdaknya ya.. adeh…
    tetiba jak emo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.