Jus Annona Untuk Pesakit Kanser

Kanser merupakan salah satu penyakit kronik yang amat ditakuti oleh orang ramai. Mengikut statistik dari Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), kanser menyumbang sebanyak 13% (7.4 juta) dari keseluruhan kematian di dunia pada tahun 2008. Kematian akibat kanser dijangka akan terus meningkat di mana anggaran 12 juta orang akan mati akibat kanser pada tahun 2030.

Kanser merupakan penyebab kematian keempat terpenting yang berlaku di hospital-hospital Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di seluruh negara dan pada tahun 2011 ia menyumbang sebanyak 11.2% dari keseluruhan kematian yang berlaku.

MEMPERKENALKAN JUS ANNONA

Jus Annona adalah Produk PERTAMA di Malaysia yang menggunakan DURIAN BELANDA sebagai bahan utama. DURIAN BELANDA adalah Penawar Kanser Semulajadi. Tahukah anda khasiat BUAH DURIAN BELANDA adalah 10,000 kali lebih baik dari rawatan kimoterapi. Saya adalah pengedar RASMI Jus Annona untuk pasaran ONLINE. Saya telah menjadi pengedar Jus Annona, kejaiban dari Durian Belanda semenjak Jus Annona di pasarkan. Selain dari Durian Belanda, Jus Annona juga mengandungi Kurma, Madu, Delima, Gluthatione dan lain-lain lagi.

DURIAN BELANDA–PENAWAR KANSER SEMULAJADI

Durian Belanda merupakan pokok yang berasal dari hutan tropika Carribean Amerika Selatan yang kini telah ditanam di Asia Tenggara termasuk Malaysia dan Indonesia di mana ia dikenali sebagai Sirsak (dari Bahasa Belanda zuurzak). Durian Belanda merupakan Penawar Kanser Semulajadi.

Durian Belanda adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10,000 kali lebih kuat daripada kimoterapi menurut satu kajian tertutup oleh pengusaha ubatan dunia.

Khasiat dari buah durian belanda ini memberikan kesan anti tumor / penawar kanser semulajadi yang sangat kuat, dan terbukti secara perubatan menyembuhkan segala jenis kanser. Selain menyembuhkan kanser, buah ini juga berfungsi sebagai anti bakteria, anti fungus , berkesan melawan berbagai jenis parasit dan cacing, menurunkan tekanan darah tinggi, kemurungan, stress, dan menormalkan kembali sistem saraf yang kurang baik.

Rahsia penyelidikan semula ini didedahkan oleh Institut Sains Kesihatan Amerika, mendapati pokok dan buah Durian Belanda ini berupaya:

  • Menyerang sel kanser secara efektif dan semulajadi, TANPA rasa mual, berat badan turun, rambut gugur, seperti yang terjadi pada terapi kemo.
  • Melindungi sistem kekebalan tubuh dan mencegah dari jangkitan yang mematikan.
  • Pesakit merasakan lebih kuat, lebih sihat selama proses perawatan / penyembuhan.
  • Menambah tenaga dan penampilan fizikal semakin bertambah baik.

Ia juga telah diuji oleh sebuah pengusaha farmasi terbesar di Amerika di lebih dari 20 makmal, sejak tahun 1970-an hingga beberapa tahun berikutnya. Hasil ujikaji dari ekstrak (sari) buah ini adalah :

  • Secara berkesan memilih sasaran dan membunuh sel jahat dari 12 jenis kanser yang berbeza, diantaranya kanser : Usus Besar, Payu Dara, Prostat, Paru-Paru dan Pankreas.
  • Daya kerjanya 10,000 kali lebih kuat dalam memperlambatkan pertumbuhan sel kanser dibandingkan dengan Adriamycin dan Terapi Kemo yang biasa digunakan!
  • Tidak seperti terapi kemo, ekstrak buah ini secara selektif hanya memburu dan membunuh sel-sel jahat dan TIDAK membahayakan atau membunuh sel-sel yang sihat.

Sebuah kajian di Purdue University pula membuktikan bahwa daun durian belanda mampu membunuh sel kanser secara berkesan, terutama sel kanser: Prostat, Pankreas, dan Paru-paru.

CARA Pengambilannya:

  • Minum satu sudu 2x sehari sebaik-baiknya pada masa perut kosong atau makan setengah jam sebelum.
  • Jika dalam Sachet, hanya koyak dan minum sekali sahaja sehari.

TESTIMONI JUS ANNONA

Puan Suhairoz, Muar

Puan Suhairoz adalah seorang Pesakit Limfoma bukan Hodgkin (Non-Hodgkin lymphomas, NHL) Limfoma Bukan Hodgkin adalah pelbagai kumpulan barah darah (“kemaglinanan hematologi”) yang membabitkan sebarang jenis limfoma kecuali limfoma Hodgkin. Jenis NHL banyak berbeza dari segi tahap, dari pendam indolen kepada amat agresiif.

Beliau telah mengamalkan Jus Annona sejak lebih kurang 8 Bulan yang lepas. Akhirnya selepas Pemeriksaan terakhir pada 15 Januari yang lalu barulah beliau sudi berkongsi Testimoni tentang penyakit yang Beliau Alami.

Testimoni Jus Annona

Jus Annona untuk Pesakit Cyst

Jus Annona - Cyst

Jus Annona Untuk Pesakit gastrik dan paras kolestrol Tinggi

Jus Annona - Kolestrol dan Gastrik

Jus Annona Untuk Kecantikan

Jus Annona -Kecantikan

Jus Annona untuk Eczema

Jus Annona Eczema

Jus Annona untuk Kanak-Kanak

Jus Annona Kanak2

Dapatkan JUS ANNONA Di Sini!

About Encik Mus

Bapa kepada Nacqrisma Mia Amyra, Muhamad Nacqris Mikail, Nacqrisma Hannah dan Muhamad Nacqris Nufail.

View all posts by Encik Mus →

2 Comments on “Jus Annona Untuk Pesakit Kanser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.