Kad Emas Public Gold 1 Gram – Edisi Hari Raya 2018

Gold Bar Public Gold 1 gram Raya 2018

Kad Emas Public Gold 1 Gram – Edisi Raya 2018 – Menjelang perayaan Hari Raya yang akan berlangsung tidak lama lagi, syarikat emas terkemuka di Malaysia, Public Gold akan melancarkan kad emas edisi Hari Raya Tahun 2018.

Kad emas yang menarik ini didatangkan dengan emas seberat 1gram dengan grafik kad yang cukup menarik dan amat sesuai dijadikan hadiah duit raya. Boleh dihadiahkan kepada ahli keluarga mahupun sahabat handai.

Kad emas ini boleh dibeli dengan dua cara iaitu;

  1. Belian runcit/Pos Arrahnu – RM250
  2. Pengeluaran emas GAP (tolak 1 gram )

Beli Kad Emas Dengan Penjimatan

Sebagai penyimpan emas yang bijak, pembelian secara pengeluaran akaun Gold Accumulation Program (GAP) lebih menguntungkan walaupun selepas ditambah kos premium emas.

Sebagai contoh;

Belian Runcit (RM250)  – Pengeluaran GAP (harga emas semasa RM181 + kos premium RM10 = RM191)

Penjimatan RM59

Terserah kepada anda memilih yang mana.

Kenapa Gold Accumulation Program (GAP)?

Pembelian GAP ini adalah pembelian paling fleksibel kerana kita boleh membeli dan mengumpul berat gram emas dengan simpanan/topup akaun GAP serendah RM100 sahaja. Ianyanya tiada komitmen bulanan dan boleh ditambah bila-bila masa sahaja. Tiada isitilah tutup kedai bagi transaksi pembelian dan bayaran.

Apa yang paling penting, kaedah pembelian dan bayaran secara GAP adalah Patuh Shariah. Pengesahannya oleh panel shariah dilantik iaitu Amanie Advisor.

Pembelian emas melalui GAP terutama emas fizikal kecil seperti 0.5gram, 1 gram 1/2 dinar, 5 gram adalah lebih murah berbanding belian runcit.

Anda bolehlah mendapatkan kad emas Public Gold Hari Raya 2018 1gram ini dengan lebih murah melalui belian GAP.

Bertindak sekarang ya!

Anda boleh hubungi saya melalui talian 019-8469629 atau http://pg10.wasap.my

About Encik Mus

Nama saya Encik Mus sebagai penulis blog ini. Penulisan dalam blog ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak dibenarkan menerbitkan semula kandungan blog ini di media yang lain tanpa kebenaran saya. Sebarang pertanyaan boleh anda buat melalui halaman "Hubungi Saya". Terima kasih.

View all posts by Encik Mus →

2 Comments on “Kad Emas Public Gold 1 Gram – Edisi Hari Raya 2018”

    1. wajib ada menjadi simpanan semua. simpanan melalui Public Gold amat mudah kerana semua lapisan boleh menyimpan emas bermula RM100

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.