Kredit Percuma RM200 Menang Peraduan Altel

Inilah kali pertama menang hadiah peraduan berupa kredit reload. Bagi saya kredit Altel sebanyak RM200 yang dimenang agak banyak kerana saya agak jarang membuat panggilan telefon dan penggunaan kredit bulanan saya tidak mencecah RM200.

Dengan tempoh sah kredit yang akan tamat pada 31/12/2016, ianya satu bonus. Tidak perlu nak menambahnilai kredit dalam masa  setahun lebih dan ditambah dengan bonus tempoh berbual percuma 50 minit dan 50 sms (bonus sah seminggu).

Peraduan #CiliCili – Objek Kecil & Comel

Pemenang Peraduan CiliCili ALTEL

Saya sebenarnya menyertai peraduan yang dianjurkan Altel ini sekadar suka-suka sahaja. Namun nasib menyebelahi saya kerana terpilih sebagai pemenang bersama-sama sembilan pemenang yang lain. Syukur..

Ada beberapa lagi peraduan yang dianjurkan Altel dengan ada hadiah yang mencecah RM1000 nilai kredit. Namun perlu mengikuti perkembangan terbaru Altel supaya tidak ketinggala untuk menyertai sebarang peraduan yang dianjurkan.

ADS: Reseller Altel

Kredit Percuma ALTEL

About Encik Mus

Bapa kepada Nacqrisma Mia Amyra, Muhamad Nacqris Mikail, Nacqrisma Hannah dan Muhamad Nacqris Nufail.

View all posts by Encik Mus →

2 Comments on “Kredit Percuma RM200 Menang Peraduan Altel”

  1. dolok memang ada ku makey altel tok..ya pun x pernah reload..susah mok carik reloada masa mula keluar kat asajaya dolok altel tok,seingat tahun 2013,kinek tok dah ada dah

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.