Mikail Demam

mikaildemam

2 hari lepas aku dapat detect yang badan anak bongsu aku panas tak seperti biasa. Aku tak berani tanggung risiko. Aku dan wife terus bagi anak aku ubat demam yang aku dapat dari klinik swasta. Bila dah makan ubat, suhu badan kurang sikit.

Tapi, awal pagi tadi, badan anak aku panas semula. aku dan wife segera membawa anak ke klinik swasta di pekan Donggongon, Sabah. Aku dan wife ke klinik membawa harapan untuk mendapa nasihat doktor. Tapi, doktor yang bertugas macam nak tak nak jer layan kita. Nampak sangat baru bangun tidur. Last, dia bagi ubat buang panas, ubat sakit perut dan air garam untuk dyhadrasi.

Kita sampai ke rumah dalam dalam jam 3.00 pagi. Semoga anak aku sihat dengan segera. 3 bulan selepas lahir baru anak aku dapat demam. Tak seperti anak yang sulung, selalu demam.

2 Comments on “Mikail Demam”

  1. Semoga Mikail cepat sembuh.
    Tapi walau muka demam tapi masih boleh tahan lagi tu control macho…. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.