Sampel Percuma Lampin Pakai Buang Drypers Drynights

Sampel Percuma Lampin Drypers

Sampel Percuma Lampin Drypers

Sejak menyertai komuniti dalam talian Kelab Drypers, banyak informasi mengenai keibubapaan, perkembangan anak-anak diperolehi. Mungkin agak janggal seorang bapa menyertai komunti yang majoriti keahliannya golongan ibu.  Bagi saya, ianya bukanlah masalah, sekadar untuk berkongsi idea dan bertukar pendapat. Isteri saya juga berkongsi akaun yang sama, sebarang pertanyaan yang berkaitan keibuan, isteri sayalah yang akan menjawabnya.

Selepas mendaftar keahlian di kelab ini, para ahli diberi cenderahati berupa beg galas. Saya sudah menerimanya.  Baru-baru ini diberi peluang oleh pihak kelab bagi 500 yang pertama untuk mencuba produk baru Drypers Drynights. Ahlamdulillah, saya juga baru menerima sampel tersebut. Tak rugi menyertai Kelab Drypers.

Kelebihan  Lampin Pakai Buang Drypers

 • Teras penyerapan yang panjang – Meyerap dengan efektif dan mengagih air kencing sehingga 12 jam untuk kekeringan yang berpanjangan.
 • Ekstrak 4 tumbuhan asli – Menggabungkan aloe vera, kamomil, ekstrak buah zaitundan vitamin E bagi mengekalkan kulit bayi agar sentiasa sihat dan segar.
 • Lapisan berliang udara 100% – Kekalkan kulit bayi agar sentiasa berasa nyaman dan bersih supaya bayi dapat tidur dengan lebih lama dan selesa.
 • Pelapik pinggang berelastik –  Mendakap pinggang bayi dengan begitu selesa walaupun bayi bergerak ketika tidur.

Secara saintifiknya telah terbukti bahawa tidur malam yang nyenyak adalah sangat penting untuk pertumbuhan dan perkembangan bayi yang optimum.

Tawaran Sampel Percuma Kelab Drypers

 • Hanya satu sampel sahaja yang boleh diminta untuk seorang bayi bagi seisi rumah, dengan had 4 sampel sahaja boleh di minta di dalam tempoh 2 tahun.
 • Permintaan sampel berulang dari rumah & bayi yang sama di dalam tempoh 3 bulan tidak akan dilayan.
 • Permintaan sampel bagi bayi yang sama tetapi menggunakan alamat berlainan juga tidak akan dilayan.
 • Sah bagi ahli dengan alamat pos Malaysia sahaja.
 • Borang permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.
 • Pemprosesan dan penghantaran sampel mengambil tempoh masa 4-6 minggu.
 • SCA Hygiene (Marketing) Sdn Bhd berhak untuk menangguhkan atau membatalkan program ini tanpa sebarang notis terlebih dahulu.

 Anda boleh daftar jadi ahli dan tebus sampel percuma di sini.

About Encik Mus

Bapa kepada Nacqrisma Mia Amyra, Muhamad Nacqris Mikail, Nacqrisma Hannah dan Muhamad Nacqris Nufail.

View all posts by Encik Mus →

5 Comments on “Sampel Percuma Lampin Pakai Buang Drypers Drynights”

 1. Huhu..nak beli rasanya..macam bagus jer..tapi bila 5 kali pikir..kalau beli sapa nak pakai..anak belum ada..aduh pikir lagi..oh bini belum ada jugak..so tak jadi nak beli huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.