Sepetang Di Sana Bermain Buih.. Shangri-La’s Rasa Ria Resort, Tuaran

Semalam bersama keluarga bercuti secara ringkas di Shangri-La’s Rasa Ria Resort, Tuaran. Tempat pelancongan yang hampir dengan kediaman kami. Tempat tersebut dipenuhi oleh pelancong asing. Hanya beberapa orang sahaja orang tempatan di sana.

Rasa kurang selesa kerana ramai awek berbikini (tak payahlah kot kongsi gambar tu)..

Cukuplah sepetang sekejap sahaja dan klik beberapa gambar Amyra bermain buih sabun.

p/s: Gambar lain di sini

14 Comments on “Sepetang Di Sana Bermain Buih.. Shangri-La’s Rasa Ria Resort, Tuaran”

    1. gambar awek seksi terpaksa di’delete’kan dari memory card bro..
      kurang sesuai untuk simpanan..

  1. yg ni aku lum pernah lepak lagi… nak try l gi sana… tapi kat area mana yer… tuaran besar tu…

    1. ikut saja jalan sepangar – dalit.. banyak resort kat sana..
      tuaran beach resort, impian jadi pun ada..
      dalit transit, tuaran crocodile farm pun ada.

      pendek cerita..

      mcm-mcm ada!

  2. wah, teknik tiupan belon dgn perlahan bagi membesarkan belon.. he he.. cute dan cantik sekali 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.